Droomverblijf in de Algarve

Seeds of silence is een prachtige boutique guesthouse in Portugal. Je stapt hier letterlijk een oase van rust binnen. De elegante en rustgevende architectuur van het gastenverblijf past harmonisch in het zonovergoten landschap. Onze zes tweepersoonskamers, stijlvol ingericht in bohémien-stijl, zijn geknipt voor rustzoekers. Je kamer geeft rechtstreeks uit op de groene tuin met azuurblauw zwembad, gezellige buitenlounge en honesty-bar met gezonde drankjes. Ervaar onze yoga-ruimte als een echte meerwaarde. Ontdek vrijblijvend het aanbod aan sessies en arrangementen.

Bij Seeds of silence vind je rust en kom je terug in verbinding met jezelf. Je gaat opgeladen en rijker terug naar huis en neemt die positieve energie mee om verder te verspreiden als seeds of silence …

Alles start met gezonde voeding en een flinke dosis vitamines. Want wat je eet, heeft rechtstreeks invloed op je geestelijk en lichamelijk welzijn.

Prijzen per nacht

ontbijt & good vibes inbegrepen
  • 130€ per nacht

Gezond ontbijt & eerlijke bar

Het zonovergoten Portugal, de serene rust in en om Seeds of silence, een deugddoende sessie uit ons aanbod, … je hoofd komt hier tot rust én tot verrijkende inzichten. Maar ook je lichaam krijgt de nodige zorg.

Bij elk verblijf in Seeds of silence hoort dan ook onlosmakelijk een healthy ontbijt van vers fruit, een smoothie, granola met kokosyoghurt, noten, kaas, vers fruitsap, … Je voelt je instant beter in je vel. Heb je zin in een verfrissing bij het zwembad of na de yoga-sessie? Rep je naar onze honesty bar, kies je drankje en noteer je bestelling in het boek. Je betaalt bij check-out. Easy & honest!

WEGWIJS: Bij Seeds of Silence ben je

Leg jezelf in de watten

Loop jezelf niet langer voorbij. Maak (eindelijk) tijd voor jezelf, zonder schuldgevoel. Kom een paar dagen tot rust op een fantastische plek en laat je in de watten leggen.

Kies vrijblijvend een individuele yogasessie, een coaching, een massage, een sessie Reiki of Ericksoniaanse hypnose, … . Stel zelf je programma samen aan de hand van ons aanbod. Niet helemaal zeker? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes! Stel hier je vraag.

Cindy, de Belgische bezielster van Seeds of silence, is een gepassioneerde yoga teacher die je helemaal op maat begeleidt. Je bereikt de innerlijke rust waar je zo naar snakt en leert technieken om ook in je dagelijkse leven diezelfde rust terug te vinden.

Cindy combineert verschillende benaderingen om via het verfijnen van het emotioneel bewustzijn je persoonlijke kracht te vergroten en je zelfbewustzijn te ontwikkelen.

Ontdek ons aanbod sessies en arrangementen

Trek erop uit

Bij Seeds of silence verblijf je in het mooiste stuk van Portugal: de Algarve, op vijf kilometer van de oceaan, het strand en het natuurgebied Ria Formosa.

Hier vind je nog absolute stilte, het authentieke Portugese platteland en idyllische vissersdorpjes zonder hoogbouw.

Huur bij ons je elektrische fiets en rij amper vijf kilometer naar vissersdorpje Olhão. Geniet met volle teugen van een bezoek aan de markt, een lunch in een lokaal restaurantje, een boottocht naar de eilandjes, de vele prachtige stranden, een wandeling in de natuur of een zalige fietstocht. Kortom: verken de Algarve!