B&B

Cindy, jouw gastvrouw, kent als geen ander het verlangen om je eens helemaal terug te trekken, om alle dagelijkse beslommeringen achter je te laten en te landen in een omgeving die inspireert en verbindt. Daarom heeft ze met heel veel oog voor detail Seeds of Silence gecreëerd als de ideale time-out plek. 

Ze stelt haar deuren op. Je kan een kamer met ontbijt huren. Je kan genieten van alle faciliteiten op het domein. Het zwembad, de sauna en de vele chill-plekjes. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor een massage te kiezen. Of heb je het liever actiever? Dan kan je je sportief uitleven met een personal trainer. 

Rust gegarandeerd!

De Algarve biedt prachtige natuur, groen en zee. E-bikes zorgen ervoor dat je de omgeving op je eigen tempo kan verkennen, als je dat wilt. Ook binnen de deuren van Seeds of Silence valt veel te beleven. De rust om te beginnen. Maar ook verwennerij met het heerlijk zwembad en de deugddoende sauna. 

De kamer wordt standaard aangeboden met ontbijt. Wil jij graag dat we ook voor een heerlijke lunch en/of diner voor je zorgen? Dat doen we met plezier. Je kan ons per dag aangeven wat je wensen zijn.