Hallo, mijn naam is Cindy

Ik ben een Belgische die gek is op reizen. Doorheen al mijn reizen vormen de ontelbare trainingen en cursussen een rode draad vol wijsheid en rijkdom. Ik ontmoette op alle bestemmingen de beste leermeesters en kwam telkens boordevol inspiratie terug.

Zo passeerden tal van yogatechnieken de revue, maakte ik de meest fantastische vuursessies mee en vond inspiratie tijdens vision quests. Ik leerde ook sjamanisme bij Alberto Villoldo in Chili en kreeg Ericksoniaanse hypnose onder de knie bij HappyCoach. Altijd opnieuw wil ik nieuwe technieken ontdekken om mijn eigen teachingskills nog te verbeteren en mijn sessies nog interessanter en effectiever te maken.

Ik heet je van harte welkom op mijn droomplek!

Cindy

Jouw unieke kracht

Ik ben een gepassioneerde yogalerares en coach. Gezondheid en bewegen zijn de rode draad in mijn leven. Ik breng mensen in beweging, zowel innerlijk als uiterlijk.

Mijn coachings zijn een uitnodiging voor lichaam en geest om voorbij je comfortzone jouw unieke kracht te vinden. Mijn yoga-lessen zijn yin en yang, actie en rust voor zowel beginner als gevorderde. 

Mijn allergrootste droom?

Die is met Seeds of silence werkelijkheid geworden: een eigen stek in het prachtige Portugal waar healthy food, innerlijke rust en yoga centraal staan. Een plaats waar ik kennis kan doorgeven en waar bezoekers in alle rust tijd kunnen nemen voor zichzelf, om er daarna als herboren terug tegenaan te kunnen. Mijn perfectionistisch kantje zorgt ervoor dat ik je hele verblijf tot in de puntjes verzorg, zodat jij van elk moment 100 % kan genieten.

Mijn opleidingen