Retreat Seeds of Silence

IN PORTUGAL

4 - 11 september 7 NACHTEN / 8 DAGEN

In deze corona-tijden hebben we allemaal nood aan een welverdiend moment voor onszelf. Wil jij voelen in plaats van denken? Liever écht leven in plaats van overleven? Seeds of Silence zorgt ervoor dat je na deze week terug lichter en energieker door het leven gaat.

Seeds of Silence

Seeds of Silence biedt je de mogelijkheid om de dagelijkse sleur te doorbreken en volledig te herbronnen in een oase van rust. Dankzij de mooie natuur van de Portugese Algarve staat de tijd heel even stil, waardoor de focus op het nu een feest wordt. Door het beoefenen van yoga, meditatie en mindfulness groeit je bewustzijn. En met behulp van gezonde verse biologische voeding brengen we lichaam en geest terug in balans.

Cindy en Barbara weten als geen ander voeding en yoga te combineren!

Yoga met Cindy

Ik ben een gepassioneerde yogalerares
en coach. Gezondheid en bewegen zijn
de rode draden in mijn leven. Met mijn lessen breng ik mensen in beweging, zowel mentaal als fysiek.

Mijn lessen zijn Yin en Yang, actie en rust, voor zowel beginners als gevorderden.
Ze zijn een uitnodiging voor lichaam en geest om buiten je comfortzone jouw unieke kracht te vinden. Hiervoor maak ik gebruik van de 5-elementen-leer. Iedere stretch in jouw lichaam is gelinkt aan een energieweg. Met de juiste bewegingen en stretches heffen we blokkades op en laten we de energie opnieuw stromen.

De verbinding tussen lichaam en geest
en tijd nemen voor jezelf zijn 2 van de belangrijkste pijlers voor een gelukkig en gezond leven. Dat is dan ook het doel waar we met Seeds of Silence op mikken.

Over Barbara

Ik ben een gediplomeerde natuurvoedingsdeskundige met een eigen praktijk ‘FoodGood’ in Ruddervoorde. Ik ben gepassioneerd door gezond en lekker eten dat je van binnenuit sterkt en gelukkig maakt.

Ik begeleid jou op gedreven wijze naar een gezond gewicht, stimuleer je energiepeil en leer je op een speelse manier anders eten en leven.

Wat kan je verwachten

We trekken voor deze deugddoende retreat met een groep van maximum 12 deelnemers naar Portugal. Daar verblijven we in het boutique guesthouse & yogacenter Seeds of Silence. Hier vind je de innerlijke rust die je nodig hebt. Je keert gegarandeerd naar huis met tonnen energie en een pak inzichten over jezelf. We verblijven midden in de mooie Portegese natuur en maken volop gebruik van onze omgeving. Ook de volledig uitgeruste yogaruimte wordt deze week een plaats waar je helemaal tot rust komt.

Je leert tijdens deze week welke impact gezonde voeding heeft op jouw gezondheid, jouw energie , op jouw humeur en jouw lichaam. Je wordt verwend met gerechten zo zuiver, vers en gebalanceerd dat ze jouw lichaam opnieuw zijn natuurlijke kracht geven. Je ontvangt een gratis receptenboekje met verrassende ontbijten, vegetarische gerechten en leert nieuwe producten kennen die je keuken licht, lekker en voedzaam maken. Een week culinair genieten.

Inbegrepen

 • Sessies ’s ochtends en ’s avonds (yoga yin yang, meditatie, sound healing)
 • Ontbijt, lichte lunch en avondmaal
 • Koffie, thee en water, de hele dag door
 • 7 overnachtingen in een luxueuze tweepersoonskamer
 •  Transfer vanaf de luchthaven van Faro naar onze boutique guesthouse
 • De zon, natuur en stilte
 • Groot verwarmd zwembad met honestybar
 • Sauna 1 sessie, koud plonsbad
 • Een vrije dag met onbijt inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Vlucht België/Nederland – Faro (vanuit Brussel, Charleroi of Eindhoven met Transavia, TUIfly, Brussels Airlines, TAP Air Portugal of Ryanair – prijzen schommelen in mei tussen €150 en €250)
 • Alcoholische dranken
 • Massages (optioneel bij te boeken)
 • Individuele coaching (optioneel bij te boeken)
 • Huurauto

Prijs

Deze retreat in Portugal kost €1460 per persoon.

Inschrijving

Via e-mail naar cindy@seedsofsilence.com

Per telefoon Cindy +32 498/122 156

Per telefoon Barbara +32 473/896 397

Maar 12 plaatsen beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap!