Innerlijke rust voor lichaam en geest

SAMEN MET CINDY EN LIEVE TOT RUST KOMEN IN PORTUGAL

19 - 26 SEPTEMBER 7 NACHTEN / 8 DAGEN

In deze corona-tijden heb jij ongetwijfeld nood aan een welverdiend moment voor jezelf. Wil jij ook je lichaam en geest zuiveren van stress en zorgen? Seeds of Silence zorgt ervoor dat je na een week terug lichter en energieker door het leven gaat.

Deze retreat draait 100% om jou en jouw innerlijke rust. We nemen je mee op een ontspannende reis van yoga, klankschalen, gong, meditatie en gezonde lekkere vegan voeding. Dit allemaal in een omgeving waar rust een evidentie is.

Cindy doet je stretchen om je lichaam te bevrijden van de stress dat het met zich meedraagt. Ze leert je oefeningen die je thuis kan herhalen om je rust ook daar verder te zetten. Lieve leert je wat overgave betekent. Ze gebruikt haar klankschalen om je mee te nemen naar een plek in jezelf waar je volledig tot rust kan komen.

Met andere woorden, deze retreat brengt je rust, me-time, ontspanning en een diepere verbinding met jezelf.

Yoga met Cindy

Cindy is een krak in Elemental Flow Yoga. Deze vorm van yoga is zacht en actief.
Je leert bewegingen (flows) waardoor
je de energiebanen in je lichaam vrij maakt. Je leert om beter en dieper te ademen waardoor je blokkades wegneemt en energie vrij maakt. Elemental wijst

op het feit dat deze vorm van yoga rekening houdt met de 5 elementen. Elke dag werken we op een ander element waardoor je na een week een volledige reset hebt van lichaam en geest.

’s Avonds ligt de focus op tot rust komen. De bewegingen zijn veel kleiner en zachter. Yin-yoga is meer een bewegende vorm van meditatie. Het geeft je de kans om dichter bij jezelf te komen en dit moment te koesteren. Daarna kan je genieten van een heerlijke diepe slaap.

Mindfulness met Lieve

Lieve staat voor rust. In haar praktijk ‘De Oase Van Rust’ verweeft ze schoonheid en relaxatie. De schoonheid geeft ze vorm door mensen uiterlijk mooi te maken. Daarnaast is genieten een zeer belangrijk element in haar praktijk. Mensen laten genieten van innerlijke rust is haar doel. Tijdens haar sessies

neemt ze je mee doorheen een reis van klankschalen, visualisaties en zelfontplooiing. Dit brengt je lichaam en geest in staat van diepe ontspanning.

Programma

Je arriveert op zondag 19 september. Het weekprogramma bestaat uit 5 yoga- en relaxatiedagen met één 1 vrije woensdag met ontbijt. En op zondag 26 september vertrek je als herboren terug naar huis. De dagplanning van de relaxatiedagen ziet er als volgt uit:

08:30 – 09.30 Ochtend yoga met Cindy of relaxatie met Lieve
09:30 – 10.30 Ontbijt
11:00 – 17.00 Vrije tijd (In de vrije tijd kan je Portugal verkennen of heerlijk chillen aan het zwembad, voor de thuisblijvers wordt er een veganistisch eenpansgerechtje voorzien) 18:00 – 19:00 Relaxatie met Lieve of Cindy
19:00 – 20.00 Avondeten

Doorheen de vrije momenten is het mogelijk om een individuele sessie massage in te boeken bij Lieve, of een healingsessie, coaching met Cindy (dit is niet in de prijs inbegrepen).

Inbegrepen

 • Alle lessen, door Cindy en Lieve verzorgd met liefde
 • Thee en water, de hele dag door
 • Transfer vanaf de luchthaven van Faro naar onze boutique guesthouse
 • De zon, natuur en stilte
 • Groot verwarmd zwembad
 • Sauna 1 sessie
 • 1 detox voetbad met massage
 • Elektrische fiets

Niet inbegrepen

 • Vlucht
 • Alcoholische dranken
 • Massage
 • Healingsessie
 • Mind-walk
 • Lunch en avondeten op de vrije dag (mogelijkheid om samen of alleen op restaurant te gaan)
 • Huurauto

Prijs

Deze retreat in Portugal kost €1460 per persoon.

Inschrijving

Via e-mail naar cindy@seedsofsilence.com

Per telefoon Cindy +32 498/122 156

Via e-mail naar info@deoasevanrust.be Per telefoon Cindy +32 493/150 355