seeds of silence & cindy

Seeds of Silence is Cindy en visa versa.
In het prachtigste deel van Portugal.

seeds of silence

kom terug in balans

Seeds of Silence is een plek om terug jouw balans te vinden. Het leven is druk, er is veel stress, we hebben
veel te doen. Het is verleidelijk om soms wat ongezond te eten, te laat naar bed te gaan, te weinig te bewegen. Dat begrijpen we.

En met Seeds of Silence willen we jou de mogelijkheid geven om terug jou rust te vinden. Om te voelen hoe lichaam en geest reageren op deze herbronning. Er zijn vele vormen mogelijk, van gewoon aanwezig zijn tot intens begeleid worden in een proces van heling en bewustwording.

Bij Seeds of Silence staat (h)eerlijke, biologische voeding centraal. Alles is kraakvers en wordt in huis bereid. Hierdoor kunnen we ook rekening houden met speciale wensen van onze gasten zoals vegan, maar ook allergieën en intoleranties zoals lactose en gluten.

We bieden een ontbijt/brunch-formule aan met een brede waaier een kleurrijke gerechten regelrecht uit de natuur. Deze zijn niet alleen een streling voor het oog zijn, maar ook voor de smaakpapillen.

Lees hier meer over het verhaal van Cindy>>>

Jouw verbinding met je lichaam en met je geest, is één van de belangrijkste pijlers voor een gelukkig en gezond leven.

ALGARVE portugal

de juiste plek

Cindy heeft jaren gezocht naar de juiste plek. In haar ei- gen zoektocht naar ‘wie ben ik nu echt?’ heeft ze veel ge- reisd en heeft ze ervaren hoe groot de impact is van een rustige, vriendelijke, warme, ruime en gezonde omgeving op ons welzijn. Ze heeft letterlijk de wereld afgereisd om te landen in de Algarve van Portugal. Een plek met een warm klimaat, mooie natuur, zee en vriendelijkheid.

De eerste keer dat ze op het terrein van Seeds of Silence aankwam, reageerde haar lichaam met openheid en warmte. Ze wist het. Deze plek zou niet alleen belangrijk worden voor haar, maar voor vele anderen. Ze is blij, trots en dankbaar dat ze jou hier kan ontvangen. Ze heeft geen enkele moeite gespaard om kleur te creëren, voor comfort te zorgen. Zwembad, sauna, ieder een eigen badkamer, buitenbar, verschillende lounge-plekken in schaduw en zon, massagekamer, yogaplaats buiten.