Coachingsessies in een inspirerend decor

Coaching is een vaardigheid apart. De mensenkennis van Cindy, gecombineerd met gefocust luisteren en het stellen van de juiste vragen, halen bij jou inzichten naar boven. Je komt te weten wat de belangrijkste obstakels voor jou zijn om verder te kunnen.

Tijdens de sessies reikt Cindy je waardevolle hulpmiddelen aan, gebaseerd op kennis, studies en technieken uit verschillende tradities. Je leert op een eenvoudige manier deze concrete technieken toepassen in je dagelijkse routine.

De coaching die ik bij Cindy gevolgd, heeft me een onbeschrijflijke vrijheid bezorgd. Ik had een prachtige carrière opgebouwd, maar tegelijkertijd was ik in dezelfde periode mezelf wat kwijtgeraakt. Tijdens de coaching zorgde Cindy ervoor dat ik terug kwam tot mijn eigenheid, dat ik mijn hart ben gaan volgen en mijn eigen zaak ben gestart waar ik al jaren over droomde. Bedankt, Cindy, voor deze ongelooflijke ervaring.

Inge

Coaching

In een coachingsessie pakken we via gesprek de obstakels aan die je onrust bezorgen. We scheppen klaarheid in je hoofd. Daardoor zie je je situatie terug helder en heb je ruimte vrij in je geest om aan oplossingen of een nieuwe aanpak te denken. De vrijheid die je verkrijgt na een coaching, biedt inzichten die je voorheen niet had.

Prijs per coachingsessie: €60

Reserveer een coachingsessie

Perfect, super bedankt voor de hulp. Je hebt me geen stappen maar kilometers vooruit geholpen.

Lennie

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching zet je op weg om meer rust en plezier te vinden in je job. Een verhelderend gesprek met gerichte vragen bezorgt je een andere kijk, opent perspectieven en brengt duidelijkheid in je werksituatie.

Prijs per sessie loopbaancoaching: €60

Reserveer een sessie loopbaancoaching

Energetische healing

In een energetische healing of holistic coaching benaderen we je klachten niet enkel via gesprek, maar ook op een energetische manier. Naast ons fysieke lichaam, hebben we allemaal een energieveld waar velen zich niet van bewust zijn. Toch kunnen onze energiebanen heel wat invloed uitoefenen op hoe we ons voelen.

Cindy richt zich bij energetische healing op die onbewuste innerlijke energie. Ze brengt met haar handen je balans terug in evenwicht. Je voelt je als herboren, ervaart je zelfhelende kracht en kan er terug tegenaan. Samen slagen jullie erin je energie volop te doen stromen en obstakels weg te werken.

Prijs per energetische healingsessie: €60

Reserveer een energetische healingsessie 

Energetische healing portugal

Massage

Onze huid is misschien wel ons gevoeligste lichaamsdeel, boordevol zenuwbanen. De minste aanraking wordt doorgegeven aan ons brein, waardoor we onszelf beschermen tegen pijn of temperaturen.

Maar ook positieve aanraking heeft een enorm effect: bij een massage komt de stof serotonine – ook wel bekend als het ‘gelukshormoon’ – vrij in ons lichaam. Serotonine maakt ons gelukkig en rustig. Vandaar dat een massage zo deugd kan doen voor lichaam én hoofd.

Prijs per massagesessie: €60

Reserveer een massagesessie

Reiki

Ook via de Reiki-techniek werken we met de energiestromen in je lichaam. Zaken als een onverwerkte tegenslag kunnen je energiebanen blokkeren, je innerlijke balans verstoren en fysieke of mentale klachten veroorzaken.

Via aanraking met de handen werken we de blokkades weg. Maar ook als je geen directe klachten hebt, kan Reiki een deugddoende ervaring zijn, vooral om gedachten en spanningen los te laten.

Prijs per sessie Reiki: €60

Reserveer een sessie reiki