Ericksoniaanse hypnose: innerlijke conflicten oplossen

Wat is Ericksoniaanse hypnose?

Ericksoniaanse hypnose lijkt in niets op de zogenaamde ‘stage hypnosis’ die bij het grote publiek bekend is en waarbij de bewuste geest van de persoon als het ware verdwijnt.

Bij Ericksoniaanse hypnose leer je net meer focus te leggen op je onbewuste geest. Je kiest zelf de mate waarin je wil ontspannen. Vanuit die heel specifieke ontspanning krijg je de mogelijkheid om je aandacht naar binnen te richten. Daar gebeurt immers het transformatiewerk.

Welk effect heeft Ericksoniaanse hypnose?

Door Ericksoniaanse hypnose kom je in contact met je onderbewustzijn, waardoor je allerlei innerlijke conflicten kan oplossen of aangeleerde gewoonten kan aanpakken. We werken niet op de symptomen zelf, maar wel met de achterliggende patronen die een gewoonte in stand houden.

Zo kan deze vorm van hypnose bijvoorbeeld helpen bij het verwerken van emotionele pijn of trauma’s, het overwinnen van angsten of fobieën, afvallen, en dergelijke.

Cindy volgde succesvol de intense trainingen basis en advanced Ericksoniaanse hypnose bij de Amerikaanse Anné Linden, die zelf één de grondleggers is van deze techniek.

Prijs per sessie Ericksoniaanse hypnose: €60

Reserveer een sessie Ericksoniaanse hypnose