Yoga bij Seeds of Silence: breng je ademhaling, lichaam en geest in balans

Yoga is een eeuwenoude levensvisie die oorspronkelijk uit India komt. Yoga betekent letterlijk ‘verbinden’ en dat is dan ook wat het doet: ademhaling, lichaam en geest met elkaar in balans brengen via houdingen en bewegingen. Yoga is geen sport, maar een complete levensfilosofie. Toch zorgt het beoefenen van yoga voor meer kracht, lichaamsconditie en souplesse.

Mentaal zorgt yoga er dan weer voor dat je je hoofd kan leegmaken. Niets is toeval bij de yogabewegingen. Elke handeling is erop gericht om de energie in je lichaam beter te laten stromen. Geen wonder dat de ontwikkelaars van mindfulness op het Massachusetts Institute of Technology heel wat technieken uit de yoga overnamen.

Reserveer een yogasessie tijdens je verblijf

Reserveer tijdens je verblijf bij Seeds of silence één of meer individuele yogasessies in onze rustgevende yogaruimte. De sessies zijn afgestemd op het niveau dat jou het best ligt: van zachte, rustige yoga tot heel actieve, pittige yoga. Cindy verweeft in de sessies de interessantste technieken en tools uit de uiteenlopende yogastrekkingen waarin ze opgeleid is.

Elemental Yoga

De seizoenen zijn de belangrijkste inspiratiebron voor de elemental yogasessies, waarbij telkens de vijf elementen aan bod komen. Elemental yoga is een vrij pittige vorm van yoga waarbij je snel voelbaar resultaat opmerkt.

Prijs voor een elemental yogasessie: €60/uur

Reserveer één of meerdere elemental yogasessies

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige, langzame vorm van yoga. Asana’s worden lang aangehouden, tot wel vijf minuten, waardoor je een vorm van meditatie bereikt. Door de rustige bewegingen en het lang aanhouden van de houdingen, komen je energiebanen vrij en worden je gewrichten soepel.

Prijs voor een yin yogasessie: €60/uur

Reserveer één of meerdere yin yogasessies

Aerial Yoga of hangmatyoga

Dit is een intense, maar o zo deugddoende vorm van yoga, waarbij je de zwaartekracht haar werk laat doen. Door in bepaalde poses te gaan hangen en die houdingen aan te houden, ondersteund door je eigen ademhaling, daag je je lichaam en geest uit om rust te vinden in het ‘ongemak’, te ontspannen en los te laten. Bij een sessie hangmatyoga verleg je je grenzen.

Prijs voor een sessie hangmatyoga: €60/uur

Reserveer één of meerdere sessies hangmatyoga

Yoga therapie

Yoga therapie is een individuele sessie die zich helemaal toespitst op bepaalde klachten of kwalen waar je mee worstelt. We pakken het probleem op een holistische manier aan, waarbij we gesprek en yogabewegingen combineren met elementen uit de oosterse geneeskunde. De individuele sessies yoga therapie vinden plaats in onze rustgevende yogaruimte. Een plaats waar je veilig jezelf kan zijn, in vertrouwde, rustige en ervaren handen van Cindy. Vanaf één sessie voel je merkbaar resultaat.

Prijs per sessie yoga therapie: €60/uur

Reserveer een sessie yoga therapie