Een team getaway naar Portugal

Waar kan je beter brainstormen of uitrusten met je team dan in een paradijselijke guesthouse in Portugal? Seeds of silence bezorgt jouw team een onbezorgd verblijf.

Als team op retreat gaan, heeft tal van positieve effecten. Heel wat bedrijfsleiders en teammanagers staan erop om één keer per jaar enkele dagen met het hele team ertussenuit te gaan. Van een deugddoende getaway pluk je nog maandenlang de vruchten.

Waarom een team retreat alleen maar voordelen heeft

De dagelijkse stress valt weg

Op team retreat valt de stress van de dagelijkse bedrijfsomgeving weg. Je team kan even de pauzeknop indrukken en op adem komen. Die pauze en het samenzijn zorgen ervoor dat projecten opnieuw van een gezonde afstand worden bekeken: het grotere plaatje, in plaats van te focussen op details.

Je bouwt een band op

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat teams efficiënter werken en betere resultaten behalen als de teamleden empathisch zijn tegenover elkaar. Empathie kan je bereiken als je elkaar beter leert kennen. En hoe kan dat beter dan enkele dagen samen door te brengen, met veel gelegenheid voor informele gesprekken?

Erkenning voor het harde werk

Een team getaway is een goede manier om je team te tonen hoe waardevol je hen vindt. Een manager die regelmatig oprechte appreciatie toont, zal een gemotiveerder team voor zich krijgen. En af en toe mag het eens iets meer zijn, zoals een team getaway!

Wat biedt Seeds of Silence jouw team?

  • Een verblijf in een kleinschalige boutique guesthouse op 20 minuten van de luchthaven van Faro.
  • Zes stijlvolle bohémien slaapkamers met zalige bedden en eigen badkamers.
  • Elke ochtend een vers en gezond ontbijt.
  • Relaxen in de zon en plonzen in het zwembad.
  • E-bikes (te huur) om naar het vissersdorpje verderop te fietsen, met pittoreske restaurantjes en fantastische stranden verderop.
  • Mogelijkheden om te wandelen, fietsen en boottochten te maken.
  • Een meetingruimte waar plaats is voor brainstorms, presentaties of besprekingen.
  • De mogelijkheid om yoga-sessies of coachings in te boeken met je collega’s: relaxatie ten top!
Detox Portugal Seeds of Silence

Ja, ik wil een offerte voor een team getaway naar Seeds of Silence in Portugal