hallo,
mijn naam is cindy

verbonden met zichzelf en de natuur

De Cindy die je vandaag leert kennen is verbonden met zichzelf en met de natuur. Ze neemt haar tijd. Ze neemt bewust beslissingen over wat ze wel en niet (meer) in haar leven wilt. Haar leven staat volledig in teken van bewust- wording en mensen begeleiden naar de kracht van hun lichaam en hun geest.

Tien jaar geleden zouden we een totaal andere omschrijving van Cindy gegeven hebben. Druk, altijd gehaast en gewoon zorgen dat je door de dag komt en de grote to do lijst die daarbij hoort.

Ik drink meer the dan wijn, ik heb een obsessie voor decoratie en het verbouwen van huizen, en ik hou van uit eten gaan. Mijn grote passie is yoga.

yoga & meditatie

de juiste plek

Ze hield die drukte niet vol en reizen was haar tegenwicht aan dat drukke bestaan. In die reizen maakte ze kennis met yoga en meditatie. Terug in België wou ze daar meer van weten. Ook de coachwereld leek haar boeiend. Ze volgde vele opleidingen. Ze transformeerde en verza- melde tools om jou te begeleiden in je proces van groei en bewustwording.

ONVERWACHTE GEBEURTENIS

Na de aankoop en voor de grote uitbraak van Covid 19, gebeurde iets onverwacht. Een tekenbeet zorgde voor een hersenontsteking en verlamming.

Cindy had al veel gemaakt maar dit was toch de grootste uitdaging van haar leven. Afhankelijk zijn, onzeker over de gevolgen en haar droom tijdelijk on hold zetten. Het was lastig. Maar ze deed het. Een nieuw hoofdstuk van haar eigen evolutie. Ze trok zich terug in de rust van Seeds of Silence. Ze combineerde de helende kracht van lichaam en geest.

Ze staat helemaal klaar om haar plek, haar wijsheid en haar technieken met jou te delen. Ze werkt in groepen (zie yoga retreats) of individueel (zie individueel herbronnen)

OPLEIDINGEN