Maak kennis met cindy

Cindy, de enthousiaste eigenares van Seeds of Silence, verwelkomt iedereen met open armen in haar boutique guesthouse, haar grote droom.

Cindy’s leven staat nu volledig in het teken van bewustwording, van mensen begeleiden naar de kracht van hun lichaam en geest. Wat een verschil bij pakweg 10 jaar geleden, toen Cindy werkelijk door het leven raasde en constant druk in de weer was. Als tegengewicht voor al die drukte, reisde ze naar de mooiste plekken ter wereld waar ze in contact kwam met yoga en meditatie.

de grillen van het leven

de juiste plek

Cindy baatte samen met haar man Nico een succesvolle motorzaak uit tot deze in 2015 volledig in rook opging door een brand. Het ondernemerskoppel bleef echter niet bij de pakken zitten en weldra herrees een nieuwe zaak uit het as.

Door haar passie voor yoga richtte Cindy in deze nieuwe ruimte een yogazaal in waar ze lessen gaf. Maar intussen kriebelde het wel om een eigen retreat center te openen. Het werd een lange zoektocht tot Cindy plots in 2019 op een verborgen parel in de Algarve stootte.

What doesn't kill you makes you stronger

genezingsproces

Cindy kocht het prachtige landgoed in de Algarve en opnieuw sloeg het noodlot toe. Een tekenbeet zorgde bij haar voor infectie in de hersenen met verlamming tot gevolg. In het begin was er geen verbetering in zicht, hoe hard Cindy ook vocht. Plots besefte ze dat ze het anders diende aan te pakken en koos ervoor om de helende kracht van lichaam en geest in te zetten.

Ze leefde 4 maanden in een cocon als het ware met alleen de natuur en de stilte als bondgenoten in de strijd tegen de ziekte. Haar lichaam genas langzaam door een combinatie van rust, yoga, meditatie, gezonde voeding, sjamanisme en frequentietherapie. Deze periode deed Cindy beseffen welke kracht stilte en rust wel kan hebben. Momenten van rust en isolatie zijn reset-periodes, waar je lichaam en je geest heel hard van genieten.

Haar genezingsproces inspireerde Cindy in haar aanpak bij Seeds of Silence. Ze wil haar gasten doen genieten van bewuste me time-momenten, maar ook van de natuur en overheerlijke biologische gerechten.

Diverse retreats

Cindy organiseert in Seeds of Silence verschillende retreats in samenwerking met andere therapeuten en gezondheidscoaches. Maar evengoed kan je bij haar een solo-retreat boeken waarbij Cindy voor jou een programma op maat maakt en luistert naar jouw behoeftes.

Ook geïnspireerd door Cindy’s verhaal? Kom langs in Seeds of Silence en kom als herboren terug.

OPLEIDINGEN