Jouw Yoga retreat in Portugal

Je bent yoga teacher en zoekt een fantastische locatie voor je yoga retreat? Welkom in Boutique Guesthouse & yoga center Seeds of Silence. We verwelkomen jou en je groep yoga-cursisten met veel plezier op het stille platteland van de Portugese Algarve.

Jij organiseert je yoga retreat, wij verzorgen de nodige omkadering. We leggen je yogi in de watten met een heerlijk logement, een prachtige tuin met zwembad, elke ochtend een gezond ontbijt, e-bikes voor tochtjes naar het strand of de natuur en een sterrenhemel waar je stil van wordt.

Cindy, ik wil je graag danken vanuit het diepste van mijn hart (en alle andere chakra’s) voor de fantastische yogaweek. Je bent er helemaal in geslaagd me terug in contact te brengen met mijn lichaam 👃 Met de grootste kennis van zaken, in alle rust en bescheidenheid geef je uitleg en tips om lichaam en geest weer in balans en flow te brengen. De afwisseling en combinatie van ying en yang oefeningen was subtiel en subliem. De ademhalingsoefeningen waren intens en bijzonder.Jouw stem en muziek oorstrelend. Bedankt voor deze geweldige ervaring . De beste yogasessies en yogareis !

Tilly

Daarom is Seeds of Silence dé plek voor een geslaagde yoga retreat:

  • Kleinschalige boutique accommodatie met zes heerlijk comfortabele bohemian kamers.
  • Fantastisch uitgeruste yogaruimte voor geslaagde yoga sessies, inclusief hangmatten voor hangmat-yoga.
  • Elke ochtend healthy ontbijtjes voor jouw yoga champions.
  • Een uitgestrekte tuin als perfecte buiten-locatie voor meditatie of buitenyoga.
  • Een natuurgebied en de kust vlakbij: yoga in open lucht of op het strand is dus perfect mogelijk.
  • E-bikes te huur (€20/dag/fiets) voor uitjes naar het strand of de natuur.
  • Ons guesthouse (a.k.a. paradijsje) ligt op 20 minuten van de luchthaven van Faro.
  • De gastvrouw van Seeds of Silence is zelf ervaren yoga teacher en legt jouw yoga-klas in de watten. Als je wil, kan je haar inboeken voor een gastles yoga, coaching, healing of Ericksoniaanse hypnose.

Ja, ik ben yoga teacher en wil graag een offerte ontvangen voor mijn yoga retreat bij Seeds of Silence.