ontdek onze yoga retreats

BEWEGING & BEWUSTZIJN

Je bent yoga teacher en zoekt een fantastische locatie voor je yoga retreat? Welkom in Boutique Guesthouse & yoga center Seeds of Silence. We verwelkomen jou en je groep yoga-cursisten met veel plezier op het stille platteland van de Portugese Algarve.

Jij organiseert je yoga retreat, wij verzorgen de nodige omkadering. We leggen je yogi in de watten met een heerlijk logement, een prachtige tuin met zwembad, elke ochtend een gezond ontbijt, e-bikes voor tochtjes naar het strand of de natuur en een sterrenhemel waar je stil van wordt.

van april t/m september

Small group retreat

Herbron jezelf in onze prachtige retreat locatie, ver weg van alle drukte en beslommeringen. Cindy verwelkomt tijdens deze small group retreats steeds kleine groepjes van max. 6 personen om samen tot rust te komen, te genieten van overheerlijke biologische gerechten en ook de schitterende Algarve te verkennen.

Dankzij het exclusieve karakter van deze retreat krijgt iedereen voldoende aandacht en begeleiding en houden we, waar mogelijk, rekening met individuele behoeftes.

Je kiest voor een 5- of 6-daags arrangement.

18/9 - 25/9

Hear the voice of your heart

18/9 – 25/9: 8 dagen/7 nachten

Wil je even volledig tot rust komen, jezelf de nodige me-time gunnen en in diepere verbinding komen met jezelf? Dan is Seeds of Silence onder de Portugese zon voor jou de ideale plek. Tijdens deze exclusieve retreat van 18 tot 25 september nemen je mee op een reis van yoga, klankschalen, gong, meditatie en lekkere vegan gerechten.

Je kan er herbronnen in deze oase van rust en groen met af en toe een plons in het zwembad, een verkwikkende saunasessie of gewoon wat luieren in een hangmat.

Cindy en Lieve weten als geen ander hoe ze genieten en herbronnen op een unieke wijze kunnen combineren.