YOGA RETRAT

BEWEGING & BEWUSTZIJN

Je bent yoga teacher en zoekt een fantastische locatie voor je yoga retreat? Welkom in Boutique Guesthouse & yoga center Seeds of Silence. We verwelkomen jou en je groep yoga-cursisten met veel plezier op het stille platteland van de Portugese Algarve.

Jij organiseert je yoga retreat, wij verzorgen de nodige omkadering. We leggen je yogi in de watten met een heerlijk logement, een prachtige tuin met zwembad, elke ochtend een gezond ontbijt, e-bikes voor tochtjes naar het strand of de natuur en een sterrenhemel waar je stil van wordt.

aanbod

ontdek onze aankomende yoga retreats

MIX VAN YOGA, BEWUST ADEMEN,
ONTSPANNING EN RELAXATIE

19-26/9/21

retreat: innerlijke rust

Seeds of Silence, Algarve, Portugal

We ontvangen je in onze boutique guesthouse Seeds of Silence in het prachtige Algarve in het zuiden van Portugal. Deze retreat draait 100% om jou en jouw innerlijke rust. Jouw begeleiders (Cindy & Lieve) nemen je mee op een reis van yoga, klankschalen, gong, meditatie en gezonde lekkere vegan voeding.

Deze retreat brengt jou rust, me-time, ontspanning en een diepere verbinding met jezelf.

ontdek deze retreat hier

lees hier meer over 

4-11/9/21

retreat: voelen ipv denken

Seeds of Silence, Algarve, Portugal

Vooral geen druk programma en een ellenlange to do lijst. Nee, tijdens deze retreat is er tijd voor jou. Tijd en ruimte om te voelen en te ervaren. Je laat je onder- dompelen in de oase van rust. De mooie natuur nodigt je uit om volledig in het hier en nu te landen. Je wordt gevoed. Je geest krijgt rust dankzij mindfulness, meditatie en soundhealing. Je lichaam zal een nieuw evenwicht vinden door de combinatie van yoga met heerlijke, gezonde en biologische voeding. Dit geheel brengt jou dichter bij jezelf, bij jouw weten.

ontdek deze retreat hier

1-3/10/21

retreat: gezond & genieten

Oostkamp, Huize De Meersen
 

Yoga en meditatie, lekker vers en biologisch eten en een warm samenzijn.

Geen druk programma, maar tijd nemen. Tijd voor jezelf, voor elkaar en voor de omgeving.

Barbara en Cindy verwennen jou op een heerlijk, ontspannend weekend.

ontdek deze retreat hier