ontdek onze yoga retreats

BEWEGING & BEWUSTZIJN

Je bent yoga teacher en zoekt een fantastische locatie voor je yoga retreat? Welkom in Boutique Guesthouse & yoga center Seeds of Silence. We verwelkomen jou en je groep yoga-cursisten met veel plezier op het stille platteland van de Portugese Algarve.

Jij organiseert je yoga retreat, wij verzorgen de nodige omkadering. We leggen je yogi in de watten met een heerlijk logement, een prachtige tuin met zwembad, elke ochtend een gezond ontbijt, e-bikes voor tochtjes naar het strand of de natuur en een sterrenhemel waar je stil van wordt.

van april t/m september

Small group retreat

Herbron jezelf in onze prachtige retreat locatie, ver weg van alle drukte en beslommeringen. Cindy verwelkomt tijdens deze small group retreats steeds kleine groepjes van max. 6 personen om samen tot rust te komen, te genieten van overheerlijke biologische gerechten en ook de schitterende Algarve te verkennen.

Dankzij het exclusieve karakter van deze retreat krijgt iedereen voldoende aandacht en begeleiding en houden we, waar mogelijk, rekening met individuele behoeftes.

Je kiest voor een 5- of 6-daags arrangement.

2-9 juli

Recharge your soul

2-9 juli: 8 dagen/7 nachten

Nood om je batterijen op te laden en je energiepeil op te krikken ? Dan is Seeds of Silence onder de Portugese zon voor jou de ideale plek. Tijdens onze Recharge your Soul-retreat van 2 tot 9 juli zet je je jezelf op de eerste plaats en tank je volop energie bij op deze idyllische locatie.

Je kan er herbronnen in een oase van rust en groen met af en toe een plons in het zwembad, een verkwikkende saunasessie, verse biologische voeding, hemelse massages en dagelijkse yoga- ,meditatie- en mindfulness momenten. Dankzij Cindy en Katie vertrek je na een weekje huiswaarts, volledig herboren in lichaam en geest. 

31/7 tot 4/8

Breath the summer vibes

Van 31 juli tot 4 augustus

Wil je een onvergetelijke zomer beleven? Schrijf je dan zeker in voor deze 5-daagse retreat met Cindy en Marco. 

Je kan er ontspannen in een oase van rust en groen met af en toe een plons in het zwembad, een verkwikkende saunasessie en dagelijkse yoga- ,meditatie- en Qi Gong momenten. Onze kok bereidt met veel liefde gezonde, biologische en vegetarische maaltijden. Een opkikker voor lichaam en geest!

18/9 - 25/9

Hear the voice of your heart

18/9 – 25/9: 8 dagen/7 nachten

Wil je even volledig tot rust komen, jezelf de nodige me-time gunnen en in diepere verbinding komen met jezelf? Dan is Seeds of Silence onder de Portugese zon voor jou de ideale plek. Tijdens deze exclusieve retreat van 18 tot 25 september nemen je mee op een reis van yoga, klankschalen, gong, meditatie en lekkere vegan gerechten.

Je kan er herbronnen in deze oase van rust en groen met af en toe een plons in het zwembad, een verkwikkende saunasessie of gewoon wat luieren in een hangmat.

Cindy en Lieve weten als geen ander hoe ze genieten en herbronnen op een unieke wijze kunnen combineren.