Retreat " Gezond en genieten in Brugge"

Van vrijdag 1 oktober tot zondag 3 oktober 2021

Essentie van deze retreat

Yoga en meditatie, lekker vers en biologisch eten en een warm samenzijn.

Geen druk programma, maar tijd nemen. Tijd voor jezelf, voor elkaar en voor de omgeving.

Wie begeleidt jou?

Barbara en Cindy verwennen jou op een heerlijk, ontspannend weekend.

CIndy een gepassioneerde yogalerares en coach. Gezondheid en bewegen zijn de rode draad in mijn leven. Ik breng mensen in beweging, lichamelijk en geestelijk.
Haar yoga lessen zijn yin en yang, actie en rust voor zowel beginner als gevorderde. Ze zijn een uitnodiging om jouw unieke kracht te vinden,  voorbij je comfortzone. Hierbij gebruikt ze de 5 elementen leer. Iedere stretch in jouw lichaam is gelinkt met een energieweg. Bewegen en stretchen zorgt dat energie (terug) gaat stromen. 

Jouw verbinding met je lichaam en met je  geest, is 1 van de belangrijkste pijlers voor een gelukkig en gezond leven. Daarom combineer ze yoga met meditatie, mindfulness en soundhealing.

Barbara is een gediplomeerde natuurvoedingsdeskundige met een eigen praktijk ‘FoodGood’ in Ruddervoorde. Ze is gepassioneerd door gezond en lekker eten dat je van binnenuit sterk en gelukkig maakt. Ze begeleidt jou op gedreven wijze hoe je voeding kan inzetten op weg naar een gezond gewicht en een verhoging van je energiepeil. Ze leert je hoe je anders kan eten en ervan kan genieten.

Locatie

Oostkamp, Huize De Meersen. Een plek waar natuur, cultuur en tijd voor elkaar samenkomen.

Deze luxueuze vakantiewoning zal dit weekend volledig voor ons alleen zijn. We beloven jou, jij hebt geen enkele zorg. Niet ‘wat eten we?’ of ‘is er nog wc-papier?’,… Dat wordt allemaal voor jou geregeld! Je laten verwennen, dat is jouw taak.

Je slaapt apart in een bed en je hebt je eigen badkamer ter beschikking. Deze vakantiewoning ligt in natuurgebied de Meersen en op fietsafstand van Brugge.

Het weidse zicht over akkers en velden, alle terrassen in avond en ochtendzon en de gezellige groepsruimte zorgen ervoor dat jij dit weekend ondergedompeld wordt in rust, stilte, warmte, sfeer en gezelligheid.

Je kan hier kilometers wandelen met routekaarten in de hand.

Individueel herbronnen, genieten van onze oase van rust

Heb je zin om je valies te pakken en naar hier te komen? Doe gerust!
We zijn er voor jou.
Deze plek is ervoor gemaakt. Je kan genieten van sauna, zwembad, de fantastische omgeving, de keuken, de e-bikes.

We aanvaarden maximaal twee gasten op het terrein, zo blijft de rust gegarandeerd.

Je kan kiezen voor een formule met of zonder eten.

Indien je kiest zonder eten, dan is er de mogelijkheid om één keer boodschappen te doen met Cindy. Ze brengt je naar de supermarkt zodat je die eerste grote inkopen kan doen. Daarna is het makkelijk om even de op e-bike nog wat spulletjes te halen.
De keuken en al zijn apparaten staan tot je beschikking.

Je kan ook kiezen voor de formule met eten, dat wordt er ontbijt, lunch en diner voor jou voorzien.

Hoe ziet de dag eruit?

‘s Morgens genieten van zachte yoga gevolgd door een lekker biologisch ontbijt. ‘s Middags een gezonde lichte lunch en ‘s avonds terug yoga en we sluiten de avonden af  met een diner, met veel liefde gemaakt door Barbara

Welke begeleiding?

Cindy staat klaar om jou te ondersteunen zodat je tot rust kan komen. Ze biedt yoga-lessen, massages, energetisch werk, Ericksoniaanse Hypnose en coaching. Wanneer jij jouw verblijf boekt, belt Cindy je op om naar je vraag te luisteren. Op basis hiervan doet ze een voorstel welke vorm van begeleiding jou het meest zal helpen.

Je kiest zelf de intensiteit. Wil je één uur op een dag of liever meer? Vertel het haar en ze maakt een voorstel op maat.

Prijs voor verblijf

  • Zonder eten € 160,00/ nacht met ontbijt
  • Met eten € 220,00/nacht full pension

Prijs voor de begeleiding

Cindy zal een voorstel op maat maken na de intake.

Als je coachingsvraag gerelateerd is aan je loopbaan, dan kan je deze begeleiding (niet het verblijf!) bekostigen met loopbaancheques (logo van loopbaancheques. Cindy werkt als loopbaanbegeleider in samenwerking met Happy Coach.