Retreat " Voelen in plaats van denken"

Essentie van deze retreat

Vooral geen druk programma en een ellenlange to do lijst. Nee, tijdens deze retreat is er tijd voor jou. Tijd en ruimte om te voelen en te ervaren. Je laat je onderdompelen in de oase van rust. De mooie natuur nodigt je uit om volledig in het hier en nu te landen. Je wordt gevoed. Je geest krijgt rust dankzij mindfulness, meditatie en soundhealing. Je lichaam zal een nieuw evenwicht vinden door de combinatie van yoga met heerlijke, gezonde  en biologische voeding. Dit geheel brengt jou dichter bij jezelf, bij jouw weten.

Wie begeleidt jou?

Cindy en Barbara staan volledig tot jouw dienst. Ze delen allebei hun passie.

CIndy een gepassioneerde yogalerares en coach. Gezondheid en bewegen zijn de rode draad in mijn leven. Ik breng mensen in beweging, lichamelijk en geestelijk.
Haar yoga lessen zijn yin en yang, actie en rust voor zowel beginner als gevorderde. Ze zijn een uitnodiging om jouw unieke kracht te vinden,  voorbij je comfortzone. Hierbij gebruikt ze de 5 elementen leer. Iedere stretch in jouw lichaam is gelinkt met een energieweg. Bewegen en stretchen zorgt dat energie (terug) gaat stromen. 

Jouw verbinding met je lichaam en met je  geest, is 1 van de belangrijkste pijlers voor een gelukkig en gezond leven. Daarom combineer ze yoga met meditatie, mindfulness en soundhealing.

Barbara is een gediplomeerde natuurvoedingsdeskundige met een eigen praktijk ‘FoodGood’ in Ruddervoorde. Ze is gepassioneerd door gezond en lekker eten dat je van binnenuit sterk en gelukkig maakt. Ze begeleidt jou op gedreven wijze hoe je voeding kan inzetten op weg naar een gezond gewicht en een verhoging van je energiepeil. Ze leert je hoe je anders kan eten en ervan kan genieten.

Hoe ziet de dag eruit?

  • Yoga in de ochtend
  • Lunch
  • Diner
  • Avondsessie

We lasten ook één vrije dag in. Dat is het perfecte moment om de omgeving te ontdekken of heerlijk te genieten van het zwembad. 

Prijs en inschrijving

  • Prijs voor deze retreat
  • Hiervoor is inbegrepen
  • Wat er mogelijk nog bij komt

Na je inschrijving, krijg je een factuur van ons. We raden je aan om dan onmiddellijk je ticket te boeken. Als je dat wilt, kunnen we jou hierin adviseren.

Er wordt een groepsmail gestuurd, zodat je eventueel een afspraak kan maken in verband met carpoolen naar de luchthaven.

Eenmaal aangekomen in Faro, word je door één van ons opgepikt aan de luchthaven. (staat er verder nog iets gepland voor deze dag??)