yoga retreat lichaam & geest

Wil je meer dan rust? Wil jij deze time-out gebruiken voor jouw persoonlijke groei, kies dan voor een solo-retreat.

solo retreat

BEWEGING EN BEWUSTZIJN

Cindy zal je begeleiden tijdens jouw verblijf. Ze staat voor jou klaar. In “wie is Cindy” kan je haar verhaal lezen en hoe ze alle uitdagingen in haar leven heeft aangepakt. Dit heeft geleid tot een immens vertrouwen in de kracht van de samenwerking van lichaam en geest. In elke vorm van begeleiding die ze geeft, zal je merken dat de invloed merkbaar is fysiek, mentaal en emotioneel. 

Yoga is Cindy’s fundament, de start van haar eigen bewustwordingsproces en het leren verbinding maken met zichzelf. Ze is onderlegd in vele vormen van Yoga, van de rustige yin yoga tot de wat uitdagender elementen Yoga. Beweging combineren met aandacht en bewustzijn is de rode draad. Zo creëer je ruimte binnen in jezelf en in die ruimte ontstaat heling en transformatie.

Cindy begeleidt je met een mix van yoga, bewust ademen, met NLP en Ericksoniaanse Hypnose.

een mix van yoga, bewust ademen
met nlp en ericksoniaanse hypnose

nlp

neuro linguïstisch programmeren

Dit model gaat over de kracht van patronen. Samen met Cindy ontdek je welke patronen niet meer handig zijn in je leven. Dit kan gaan om emotionele reacties op situatie, op gedachtenpatronen of gedragingen op automatische pi- loot die jou niet het resultaat geven die jij wilt. Met inzicht en oefeningen kan je deze patronen transformeren naar nieuwe gedachten, nieuwe emotionele reacties en nieuw gedrag dat wel past bij wie jij nu bent en wilt zijn.

hypnose

ericksoniaanse hypnose

Ericksoniaanse Hypnose is een zeer respectvolle manier om met je eigen onbewuste geest te communiceren. Het is niet Cindy die bepaalt. Cindy creëert een omgeving waardoor jij de kans krijgt om contact te maken met alle wijsheid en kunde die je in je onbewuste geest hebt verzameld. Deze vorm van hypnose is helemaal anders dan wat je kent van tv. Je gaat in trance vanuit een diepe ontspanning en je bepaalt helemaal zelf hoe diep je daar- in wilt wegzakken.

frequentie-therapie

kracht van geluid

Frequentie therapie raakt je op een ander niveau. Hier werkt Cindy met de kracht van geluidsgolven, klanten en vibraties. De geluidsgolven komen binnen in jouw ener- getisch veld. Ze helpen je om los te laten wat je niet meer nodig hebt, om je energie weer in beweging te brengen. Dit levert een belangrijke bijdrage aan jouw fysiek, men- taal en emotioneel welzijn.

Er zijn 2 manieren om deze in te zetten. De eerste is via een moderne techologische ontwikkeling van NEXi sound- wave, dit apparaat is aanwezig bij Seeds of Silence. De tweede manier om frequentie therapie in te zetten, is met klankschalen. Deze schalen vind je ook terug in de Boed- dhistische kloosters in de Himalaya. Ze zijn afgestemd op jouw chakra’s (energiecentra) en maken met zo mogelijk om heel gericht te werken op die plaatsen in jouw systeem die het meest aandacht nodig hebben voor jouw heling en groei.

loopbaancheques

subsidies van de dab

Kom je met een vraag met betrekking tot je loopbaan, dan kan je misschien je begeleiding vergoeden met een loopbaancheque. Dit is een subsidie van de VDAB voor iedereen die woont en werkt in Vlaanderen.

#beyellow

Cindy werkt al jaren als loopbaanbegeleider in samenwerking met Happy Coach, Emilie Depuydt, auteur van het boek #BEYELLOW

jij bepaalt

jouw keuzes

Jij bepaalt de intensiteit van je begeleiding. Begin je graag de dag met een yoga-sessie of heb je liever na de middag een coaching, het kan allemaal! En natuurlijk blijft er ruimte om te genieten van onze oase van rust en even- tueel de Algarve wat te ontdekken, als je daar zin in hebt.

solo retreat

Wil jij een time-out gebruiken voor jouw persoonlijke groei?

Bespreek met Cindy alle mogelijkheden